Gokken? Amaaaazing!

AfbeeldingVanaf vandaag pronkt Astrid Bryan op het ‘outstanding’ en ‘megacool’ (volgens het persbericht, althans…) krasbiljet van de Nationale Loterij. Droom je ook van een villa in de Hollywood Hills? Een paar Louboutins? En een pimped out Jeep? ’t  Is de moment… Het krasbiljet boordevol auto’s, diamanten en schoenen kost 3 euro.

Astrid zakte af naar België om haar nieuwste project voor te stellen.  Haar ‘Bling Bling’-kraslotje levert natuurlijk heel wat kritiek op, of wat had je gedacht? Het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) vreest dat minderjarigen zich aan een gokje zullen wagen. Astrid is namelijk immens populair bij tieners, die wettelijk nog niet mogen gokken. “Een onhoudbare spreidstand”, aldus het NSZ. De Nationale Loterij is zich van geen kwaad bewust : “Astrid is populair bij verschillende lagen van de bevolking, niet enkel bij tieners.  Onze doelgroep is duidelijk meerderjarig”, aldus de Loterij. Astrid Bryan was eerder al het gezicht van een gokwebsite, iets wat haar niet in dank afgenomen werd. Het moet gezegd: toen schonk ze 15.000 euro aan Cliniclowns.

De Astrid Bryan-fabriek blijft ondertussen op volle toeren draaien. Zo raakte bekend dat de Hollywoodvrouw ook een nieuwe, betaalbare kledinglijn aan het uittekenen is voor kledingketen Zeb. De collectie zou vanaf 12 september in de winkel liggen. Het ijzer smeden terwijl het heet is, noemen ze dat! (LH)

De Kappers week 37-2013

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s