Zapper over Lang Leve: Crêpe van de Kempen

Op een doordeweekse dag, tijdens een brainstorm op vtm, moet een van de wiseguys uitgeroepen hebben: ‘En wat als we nu eens ‘Het Mooiste Moment’ heruitvonden? Maar dan grappiger en eigentijdser…” Zo geschiedde en het kind kreeg de naam ‘Lang Leve…’. De keuze van de presentator was op z’n zachtst gezegd verrassend: Jonas Van Geel, op dit moment duivel-doet-al op televisie, op het podium en weet ik veel waar nog.

Jonas Van Geel is een zeldzaam multi-talent.

Jonas Van Geel is een zeldzaam multi-talent.

“Ik ga u vieren vanavond”, zei Jonas tot Natalia, gisteren de eerste centrale gast van de nieuwe show. Wat volgde, was een reconstructie van het leven van de ‘crêpe van de Kempen’, zoals Van Geel zijn invitee liefdevol aansprak. Aan de hand van een aantal filmpjes werden de grote gebeurtenissen uit het leven van Natalia Druyts nagespeeld. Wie anders dan Nathalie Meskens gaf gestalte aan de Kempsense furie, waardoor het programma onvermijdelijk een hoog ‘Tegen De Sterren Op’-gehalte kreeg. Geen kleffe emo dus zoals in ‘Het Mooiste Moment’, ‘Lang Leve….’ mikt uitsluitend op de lach.
Minstens net zo vermakelijk als de filmpjes waren de studiogesprekken, waarin ernst en kolder naadloos in elkaar overgingen. Het zal wel zo goed als allemaal ‘scripted’ geweest zijn, maar Jonas Van Geel beheerst de kunst om te doen alsof hij het allemaal ter plekke uit de mouw schudt. Hij nam deze komische talkshow – zoals ze bij vtm het programma omschrijven – in handen alsof hij dit al heel zijn leven doet. Voor wie er nog mocht aan twijfelen: Jonas Van Geel is een zeldzaam multi-talent. Some guys have all the luck…. (JV/foto vmma)

Nathalie Meskes -wie anders?- kroop in de huid van Natalie en was bij momenten hilarisch!

Nathalie Meskens -wie anders?- kroop in de huid van Natalia en was bij momenten hilarisch!

langleve_afl1natalia_6

2 gedachtes over “Zapper over Lang Leve: Crêpe van de Kempen

 1. het was super gewoon. zeker toen robby longo er ook nog eens bij was mat natalie meskens . robby liet zich eens van een andere kant zien. echt top gedaan

 2. Beste redactie
  ik ben een trouwe kijker van het programma “lang leve…” en zou graag reageren op dit artikel.
  Ik ben het er volledig mee eens dat dit een leuk en grappig progamma is.
  Ik keek al trouw naar het komische programma “tegen de sterren op” en in dit dit programma zit “tegen de sterren op” leuk verwerkt.
  Jonas Van Geel presenteert dit heel erg leuk en speels, het lijkt alsof hij het inderdaad allemaal uit zijn mouw schudt! Het is ook leuk om te zien dat Jonas zelf ook meespeelt in de filmpjes die doorheen het programma afspelen. Hij is een talent in het immiteren van BV’s (Christoff, Regi …) en nu blijkt het dat hij ook talent heeft in het presenteren van programma’s.

  Ik hoop dat Jonas Van Geel nog veel programma’s zal presenteren in de toekomst.
  R.S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s