Lay’s ‘Maak je smaak’: ons verdict

Image

Nu de najaarsprogrammatie op de buis zich volop op gang heeft getrokken, nestelen we ons met graagte opnieuw in de zetel. Drankje in de ene hand, versnapering in de andere. En ook daar valt iets nieuws te rapen. Na het succes van vorig jaar, gaat Lays ook dit jaar op zoek naar een nieuwe smaak. Drie finalisten – de Cocktail Andaluz, de New York Hotdog en de Honey Glazed BBQ Ribs – staan te trappelen om de fakkel van de Bicky Crisp over te nemen. Maar wat vond ons culinair panel nu van de drie kanshebbers?

De New York Hotdog

De eerste hap: iew! De tweede hap: hmm, ’t is nog zo slecht niet… Hoe meer je proeft van de hotdogs-chips, hoe beter ze worden. Nadien proef je bovendien de bittere smaak van mosterd: lekker! Of we het gevoel krijgen aan een hotdogstand in New York te staan? Dat nu ook weer niet …

De Cocktail Andaluz

Op het eerste gezicht leek het wat makkelijk om  (opnieuw) een successmaak uit de frituurbranche naar voor te schuiven. En toch… klassiekers blijven blijkbaar scoren. Ook wie geen zoetekauw is, kan de combinatie van zoet en pittig zeker smaken! We like!

De Honey Glazed BBQ Ribs

Over de Honey Glazed BBQ Ribs kunnen we kort zijn: welke ribbetjes?! Toch weet deze zoete, mysterieuze smaak onze harten (en smaakpapillen) te veroveren! Deze smaak is – op één superfan van de Cocktail Andaluz na – dé favoriet op onze redactie.

Stem (én proef) zelf

Zelf eens proeven van de drie smaken? De chips zijn nog tot en met 1 december te koop in de verkooppunten van Lay’s. Meer weten? Surf naar http://www.maakjesmaak.be Happy tasting! Enneuh, laat je mening weten via #maakjesmaak op Twitter

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s