ZAPPER: Luchtbel in Wonderland

‘Astrid In Wonderland’, seizoen 5. Het eerste zonder ‘den John’. Gisteren opende de eerste aflevering op VIJF met de afwikkeling van de meestbesproken scheiding van het jaar.

astrid

Astrid bezocht de man met wie ze zeven jaar getrouwd was in zijn nieuwe stulpje, ‘a few blocks down the hill’. De twee exen praatten de hele tijd naast elkaar heen en – zoals vanouds eigenlijk – was alles ‘amazing’ en ‘cool’. Tussendoor gaf de beroemdste Nuyens van ’t land nog wat meer uitleg over het echtelijke ‘drama’. Ze zei hoe diep het bedrog van ‘haren John’ haar had geraakt, maar dan op het hetzelfde toontje waarmee ze het ook heeft over haar nieuwe Louboutins. Met die eeuwige Hollywood-tandpastasmile gebeiteld op haar gezichtje.
Omdat ‘life goes on’ zaten we na de commerciële break al meteen in Shanghai. Astrid was er met haar broer, ‘de Lau’, heen gereisd om het productieproces van haar kledingcollectie voor ZEB op te volgen. In een naaiatelier zag je honderden (ongetwijfeld fel onderbetaalde) Chinese stiksters dure merkkledij vervaardigen. “Nooit heeft zoveel volk alleen voor mij gewerkt”, kirde Astrid zelfingenomen, die daar prompt een foto van wou. Graaf!
Nadien volgde een sightseeing-trip door Shanghai tijdens dewelke broer en zus hun misprijzen voor zowat alles en iedereen de vrije loop lieten. De tocht eindigde in een pittoresk eethuis waar het duo een lokale delicatesse (?) – de testikels en penis van een schaap – voorgeschoteld kregen. Lau paste kokhalzend, maar Astrid liet zich de ‘ballen en ne sjarel’ smaken.
Ik werd er een beetje droef van. Er is voor mij echt niets aan deze Hollywoodbimbo wat haar lief of sympathiek maakt. Luchtbel in Wonderland! (JV)

astrid2

Advertenties

3 gedachtes over “ZAPPER: Luchtbel in Wonderland

  1. Beste redactie

    Ik ben een meisje dat elke week vanaf seizoen 1 kijk naar ‘Astrid in Wonderland’ en ik zou graag eens mijn mening geven op het artikel ‘Luchtbel in Wonderland’.

    Ergens heeft u wel gelijk. Maar volgt u Astrid in Wonderland al vanaf seizoen 1 ? Iedereen die er naar kijkt weet ook wel dat Astrid een beetje overdrijft. Toen ze nog samen was met ‘Den John’ gaf ze hem als naam Donut. Sinds haar scheiding is ze echt anders geworden. Ik vind dat u niet zo mag praten over haar. Zij is bedrogen door John. Het is haar fout niet , in de eerste aflevering van seizoen 1 heeft ze zelf gezegd dat haar huwelijk van 7 jaar een sprookje voor haar was. Je zag de tranen in haar ogen. Na haar scheiding heeft ze alleen haar broer en haar ouders nog. Haar sprookje is nu voorbij voor haar en het seizoen draait nu ook niet meer om haar en John maar om haar zelf. Haar collectie die ze ontwerpt heeft voor de Zeb , en daarvoor naar Shanghai is geweest samen met haar broer ‘ de Lau’. Natuurlijk was dat allemaal nieuw voor haar.Ze moet toch ook niet blijven treuren en ze mag toch plezier hebben met haar broer. Tuurlijk dat zij dan een beetje overdrijft maar Astrid staat gewoon graag in de belangstelling zo is zij gewoon. En zo zal zij ook altijd zijn.

    Het punt is eigenlijk zij is verder gegaan met haar leven. Zij heeft veel meegemaakt en nu leeft ze verder zonder John in haar leven. Maar Astrid is zeker en vast geen Hollywoodbimbo.

    A-s. A

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s