Gemiste penalty een kantelmoment? Dikke zever!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Na de 0-3 nederlaag van Anderlecht tegen Olympiakos vroegen we ons af hoe lang het zou duren voor het woord zou vallen. En ja hoor, toen John van den Brom het enkele minuten na het laatste fluitsignaal had over de gemiste penalty van Mitrovic was het zover: het kantelmoment!

Alsof de wedstrijd helemaal anders zou verlopen zijn als die bal wel was binnen gegaan. Zouden Suarez, Gillet, Mitrovic & co de kansen die ze misten dan plots wél afgemaakt hebben? Zou Olympiakos dan plots helemaal anders gespeeld hebben? Zou Mitroglou, die de drie goals scoorde, dan plots zijn kansen gemist hebben? Keep on dreaming, van den Brom! Kantelmomenten bestaan uiteraard wel. Een rode kaart voor Mitroglou bijvoorbeeld had het wedstrijdverloop kunnen veranderen. Dan maakte Anderlecht misschien kans op een 0-0. Maar die misser van Mitrovic was geen kantelmoment. Had hij die bal in doel geknald, dan was de match gewoon op 1-3 geëindigd.  Laat er je slaap dus niet voor, Aleksandar!

(Wim Van de Velde)

Advertenties

Een gedachte over “Gemiste penalty een kantelmoment? Dikke zever!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s