Seks verkoopt! Met rooie oortjes bij Pabo Roeselare

Wie kent de naam Pabo niet? Vroeger had iedereen wel een Pabo-catalogus ergens in een donker schuifje liggen. Maar een aantal jaren geleden gooide Europa’s grootste handelaar in erotische kledij en speeltjes het over een andere boeg. De catalogus is er nog steeds, maar wordt wat meer naar de achtergrond geduwd door heuse winkels.

pabo1Op zoek naar een kadootje voor eindejaar?

Vandaag opende de eerste Pabo-store in Roeselare, of all places. En binnenkort zijn Gent en Dendermonde aan de beurt om dan tegen 2015 zo’n 20 vestigingen te hebben in heel België. De CEO van Pabo, Erwin Cok (what’s in a name) trommelde deze middag de pers op om het ons allemaal heel fijntjes uit te leggen. De laatste jaren heeft Pabo zich wat meer toegespitst op de vrouw, want uit studies blijkt dat 70% van het cliënteel vrouwen zijn. Ze verkopen dus vooral vrouwvriendelijke spulletjes.

Wij -(ddb) en (lh) #allesvoordejob– gingen een kijkje nemen in het walhalla voor de bedsportliefhebber, waar filiaalmanager Marjolein Muys (hihihihi) ons vriendelijk ontving. Je stapt er gewoon binnen en je komt in een wereld terecht waar seks geen taboe is. Je kan als het ware je verlegen buurvrouw in een miniscuul verpleegsterpakje naar de pashokjes zien stappen of je oom met een penispomp (spaar me daar van) naar buiten zien wandelen.

De winkel, overigens erg mooi en gezellig, is opgedeeld in 3 delen: ‘Feel free to be sexy’, ‘Spice up your sex life’ en ‘Welcome to Wonderland’.  Als je wat verder de ruimte in wandelt, wordt het allemaal wel wat minder soft. Zo loop je bij het binnenkomen nog vibrators tegen het lijf in de vorm van Hello Kitty, achteraan vliegen de zwepen, lederen pakjes en fetish wapens je om de (rooie) oren. ‘Welcome to Wonderland – We take you deeper into the rabbit hole’ staat er dan ook te lezen. Voor elk wat wils dus! Of zoals ze het zo mooi verwoorden bij Pabo: ‘Join the experience’.

(Dries De Bree/Lindsay Huyghebaert)

Pabo Roeselare. Zaterdag 12 oktober is er de officiële opening in Pabo Roeselare (Brugsesteenweg). Seksuologe Kaat Bollen komt er o.a. haar boek signeren.

http://www.pabo.be

pabo-bandSamen op reportage schept een band.

pabo2

pabo3Uitbaters van de shop in Roeselare, met rechts filiaalmanager Marjolein Muys.

pabo6 pabo5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s