Op zoek naar de Heilige Graal in Schotland

Onze CamperMan van de redactie zit nog een dagje te pennen op Mobicar ’13 in Brussel (stand 726 in Paleis 7). Hier nog een van zijn reisverhalen met de motorhome. Deze keer ging hij met de ferry richting Engeland en Schotland.

CAMPERMAN! Travel by Motorhome - RV

“Hoe was het om links te rijden?” Het moet zowat de meest gestelde vraag zijn de dagen na de thuiskomst van de roadtrip naar Schotland. Wel, dat links rijden valt best wel mee. “Zelfs met een motorhome?”, volgt er dan meteen op. Wel, even ging het wel duizelen toen de Itineo SB 720 voor me opdoemde bij Vanomobil in Wevelgem: een lieverdje van 7.55 meter lang, 2.35 meter breed en 3.09 meter hoog. Een wegreus zoals we al eens zeggen. Maar ook de grootte van de motorhome maakte de trip er niet minder op, integendeel.

““Als we nu eens twee voorliefdes zouden koppelen”, dacht ik zo, “rondtrekken met het gezin in een motorhome en golfen.” Die eerste kreeg me te pakken twee jaar geleden op een trip naar Frankrijk, de tweede tijdens een reportage over Mirimichi, de golfclub van Justin Timberlake in Memphis, Tennessee. Die twee samen moeten voor…

View original post 1.866 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s