Lacheuuuuuuh Trisha!

trishaDe wereld stond dinsdag eventjes stil tijdens een bijzonder belangrijke persconferentie. Missmaker Ignace Crombé trommelde de pers op om de wereld te laten kennismaken met…. de nieuwe tanden van zijn madam Trisha. Dat Crombé mediageil is, heeft hij al meermaals bewezen. Zo slaagde hij er ook in om een persconferentie te organiseren om het geslacht van hun baby te onthullen…  Diezelfde baby poseerde ondertussen al voor de reclamefolder van den Aldi.

Maar goed, terug naar de tandpastasmile van Miss Crombé. De porseleinen facetten – zo’n 450 euro per stuk – zetten meteen de nieuwe single ‘De wereld is veel mooier als je lacht’ kracht bij. En het promopraatje dat bij dit alles hoort, is al even hilarisch als de hele heisa rond onze Ignace. We quoten graag even het persbericht.

“Zangeres, BV, liefdevolle partner en toegewijde mama… Ondanks haar drukke agenda slaagt Trisha erin om altijd stralend voor de dag te komen. Tot voor kort was haar gebit echter niet het toonbeeld van perfectie, iets wat Trisha en haar partner Ignace Crombé steeds nastreven in al hun professionele activiteiten.” Uhu… We gaan verder.  “Regelmatige en witte tanden met een natuurlijke look… Het leek niet voor Trisha weggelegd.” Tot ze een sponsor vonden, blijkbaar.

Ook de borstvergroting, een wens die ze een tijd geleden te kennen gaf in een magazine, is in zicht. “Ik heb een sponsor gevonden, dus volgend jaar maak ik er werk van. Waarom ik het nog heel even uitstel? Ik heb net m’n tanden laten witten en wil niet te veel in één keer veranderen.” Volgt dan ook die langverwachte logopediesessie voor Ingace zelf? Of dat tripje naar Haarwerken Smedts? We houden onze mailbox in de gaten! (LH/TW)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s