De instagramweek van (mlt)

mlt profiel

Niets vliegt zo snel voorbij als een week. Hoe vat je die in momenten? Via beelden bijvoorbeeld. Wekelijks brengt een redacteur van De Zondag haar/zijn week in beeld. Deze week, de instagramweek van (mlt).

Woensdag. Sinds 1 september staat uw dienaar ’s avonds achter het fornuis. Zelden zoveel ajuinen en aardappelen in de pan gegooid als de jongste twee maanden.
woensdag

Donderdag. Eline -stagiair bij de buren van Steps- neemt afscheid met gebak. Volledig in klederdracht van de serie waar ik momenteel verslaafd aan ben (zie zaterdag). Vaart wel, O Jonkvrouw.
donderdag

Vrijdag. Dagje vrij in Antwerpen. Alle winkels gesloten. Rondkuieren dus, in de buurt rond het MAS. En smullen bij ComoComo in de Kammenstraat! Lees er hier meer over.
vrijdag

Zaterdag. Racetegen de klok. Deadlines weetjewel. Te veel koffie. Klaarwakker in bed. Tot stuk in de nacht in de ban van Game of Thrones.
zaterdag

Zondag. Vast ritueel op zondagavond. Met z’n allen wat tv kijken. De jongste zes maanden was dat vooral lachen met de grappigste vriendengroep ooit. #tienseizoenenachterdekiezen
zondag

Maandag. Vast ritueel. Checkup sporttas squash.
maandag

Dinsdag. Photoshoot. Of zoiets. Volgende zomer staat een familie-roadtrip met de camper door Amerika op het programma. Onze Guust wil in Philadelphia de ‘kaasfrabriek’ bezoeken. Dit beeldje zal later deze week nog op onze USA-reisblog komen #bezigheidstherapie #thequestforcheese
dinsdag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s