Stef Wauters in Kinshasa: “Al veel ellende gezien, maar dit overtreft alles!”

Voor de vijftigste verjaardag van de vzw Damiaanactie trok VTM-nieuwsanker Stef Wauters vorige week enkele dagen naar de Congolese hoofdstad Kinshasa. In 2012 werden er 23 nieuwe lepra en 20.000 tbc-patiënten opgespoord. “In twee uitgebreide reportages in het VTM Nieuws tonen we de – vaak schokkende – beelden. Ik was voorbereid op het ergste, maar dan nog was de confrontatie met de ellende zeer zwaar.”

Hier alvast een fotoblog van de reportages (©TimDirven/Damiaanactie). Lees het verhaal van Stef Wauters vandaag zondag 19 januari in De Zondag.

stef wauters op bezoek aan de projecten van damiaanactie in kinshasa

sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa marcellin nzenza sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa fuila batila kinshasa 9 sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa yannick isako sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa sfeerbeelden kinshasa fuila batila stef wauters op bezoek aan de projecten van damiaanactie in kinshasa stef wauters op bezoek aan de projecten van damiaanactie in kinshasa stef wauters op bezoek aan de projecten van damiaanactie in kinshasa  stef wauters op bezoek aan de projecten van damiaanactie in kinshasa stef wauters op bezoek aan de projecten van damiaanactie in kinshasa stef wauters op bezoek aan de projecten van damiaanactie in kinshasa stef wauters op bezoek aan de projecten van damiaanactie in kinshasa stef wauters op bezoek aan de projecten van damiaanactie in kinshasa gabriel stef wauters op bezoek aan de projecten van damiaanactie in kinshasa stef wauters 12 stef wauters 16 stef wauters 17 stef wauters 18 stef wauters 19

De reportage van Stef Wauters over Damiaanactie kan je zondag 19 januari bekijken in het VTM Nieuws.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s