Succesvolle vlamingen in ‘The sky is the limit’ op VIER

Vanavond zendt VIER de eerste aflevering van de gloednieuwe reportagereeks ‘The sky is the limit’ uit. Daarin krijgt de kijker een exclusieve blik achter de voordeur van succesvolle landgenoten die keihard hebben gewerkt om een fortuin te verzamelen. Onder andere Rode Duivel Steven Defour, modeontwerper Edouard Vermeulen en topdesigner Jan Kriekels passeren de revue.

theskyisthelimitvierWat is het geheim van hun succes? Hoe kijken zij aan tegen de wereld? Op die vragen probeert reportagemaker Peter Boeckx een antwoord te bieden in ‘The sky is the limit’. “Deze mensen hebben het helemaal gemaakt in het leven. Vaak doet deze elite het niet meer voor een miljoen meer of minder, maar louter voor de voldoening die hun werk geeft. Voor de happy few groeien de bomen tot in de hemel, en als het kan zelfs nog wat hoger.”

In aflevering 1 maken we kennis met kunsthandelaar Harry Schurmans die samen met zijn Russische vriendin Olga in een riante villa op een schiereiland woont. Ook Steven Defour komt in beeld. Hij woont sinds kort samen met zijn vriendin Laura, een Luiks model van negentien. Tot slot gaat de reportagemaker ook langs bij de excentrieke Jan Kriekels, die het bedrijf van zijn vader uitbouwde tot marktleider op gebied van verwarming en luchtbehandeling. In deze eerste aflevering wil Jan zijn domein herschapen in een groot meer en daarom de tuin van zijn villa helemaal onder water zetten. In dat water wil hij een natuurlijk zwembad bouwen, in de vorm van een vagina en zichtbaar vanuit de ruimte.

(sebastiaan bedaux/foto VIER)

The sky is the limit, vanaf vanavond iedere dinsdag om 21.05u op VIER.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s