Een mes in Di Rupo’s naakte rug

DiRupozwembroek   obama-on-beach-in-hawaii-1-big

 

Wallonië is in de ban van de rug van de premier. De trailer van het Vier-programma ‘Kroost’ bevat een shot waarin Eli Di Rupo van hemd wisselt en waarbij zijn ontblote rug enkele seconden te zien is. ‘Et alors?’, zien we je denken, maar Brussels MR-parlementslid Alain Destexhe schreeuwde meteen moord en brand.   “Hallucinant en een schande voor België. In welk land zou het staatshoofd zijn functie op dergelijke manier naar beneden halen? Beeld je eens in dat Obama, Hollande, Merkel or Cameron zich voor de camera zouden ontkleden!” foeterde hij.

PutinObama putin-walk

Op een topless Merkel zit niemand te wachten, maar Obama liet zich wel al in ontbloot bovenlichaam spotten, tot groot jolijt van de vrouwelijke bevolking én de gay-community. Vreemd ook dat Destexhe de Russische president vergeet te vermelden. Poetin poseerde immers al enkele keren héél gewillig zonder shirt: te paard, vissend in een rivier, met een jachtgeweer…  En ook Bart De Wever liet zich al in zwembroek aanschouwen, in januari nog tijdens een ijsberenduik in Deurne.

Deweverzwembroek de-wever-ijsbeert-opnieuw-in-deurne-

 

Het is bizar dat Destexhe nu op zijn paard zit terwijl Di Rupo zich eerder al veel naakter vertoonde. In 2011 zwom hij immers in een minuscuul rood (uiteraard) zwembroekje het nieuwe zwembad van Bergen in. Dat de verkiezingen er aan komen, zal uiteraard niets met de uitval te maken hebben, Alain Destexhe? (Wim Van de Velde)

putinhorse Dirupozwemt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s