Spektakel, atleten, dunks, show en… Pharrell!

Zondagavond werd een fantastisch NBA All Star weekend afgesloten met de All Star game, een jaarlijkse wedstrijd tussen het beste van het westen versus het beste van het oosten. Voeg hierbij het typische Amerikaanse showgehalte, een aantal dozijn celebs, de grootste atleten op aarde en fantastische optredens toe en je krijgt een heerlijke basketbalcocktail.

We zetten de belangrijkste feiten van het afgelopen All Star weekend even op een rijtje.

De Skills Challenge werd gewonden door Damian Lillard en Trey Burke. Voor Lillard was het de tweede maal op rij dat hij zich de handigste speler in de NBA mocht noemen.

De Three-Point Contest werd gewonnen door de Italiaan Marco Belinelli.

De Slam Dunk Contest werd gewonnen door het oosten en John Wall van de Washington Wizards werd verkozen tot beste dunker van de avond. Geniet van deze geniale dunk.

Op zondag was het dan tijd voor de All Star game zelf. Het werd één van de meest spectaculaire games in jaren. Het oosten trok uiteindelijk aan het langste eind. Oordeel zelf in onderstaande video.

Mijn persoonlijk hoogtepunt? Het optreden van Pharrell Williams net voor de game. Kijk zelf hoe de spelers werden voorgesteld en welke artiesten de voormalige NERD-rapper kwamen vervoegen op het podium.

Op naar het NBA All Star weekend 2015!

(Dries De Bree)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s