Liever geen seks dan geen internet

dv2174001

Eén op drie Vlaamse mannen vindt het erger twee weken zonder internet te moeten leven dan twee weken zonder seks. En twintig procent van de mannen past wel eens voor seks wegens ‘hoofdpijn’. Dit blijkt uit een enquête die VIJFTV, bij mannen vooral bekend als WIJFTV, afnam bij duizend koppels.

Verrassend? Niet echt, als je weet dat een kwart van de Vlamingen er op staat dat zijn of haar partner zich wast voor het rampetampen kan starten. Zie je het al voor je in de cinema? Halle Berry en Billy Bob Thornton beginnen aan hun beroemde passionele vrijscene in Monster’s Ball. De vonken spatten van het scherm, en dan zegt Halle plots: “Euh Billy, wel eerst vlug een douchke nemen voor we verder gaan, hé.” Làchen! Maar in één op vier Vlaamse slaapkamers is het blijkbaar wel van dattum…

We doen het gemiddeld zeven keer per maand en geven ons seksleven een score van 6,5 op 10. Als we vroeger met een dergelijk resultaat van school thuiskwamen, waren de reacties niet laaiend enthousiast. Dat dertig procent van de mannen aan iemand anders denkt tijdens het rollebollen, verbaast ons niet, dat een kwart van de vrouwen in gedachten met het huishouden bezig is evenmin. Dat doen ze om te vermijden dat ze te snel een climax bereiken, toch?

Bedenkelijk is wel dat één vrouw op vier haar huisdier soms liever ziet dan haar echtgenoot. Of deze dierenvriendinnen dan ook met Fifi de lakens in duiken, leek ons een logische vervolgvraag, maar daar bleek WIJFTV helaas anders over te denken. Jammer, een gemiste kans! (Wim Van de Velde)

200454566-001

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s