3 niet te missen mode-apps

Gek van mode & de nieuwste snufjes? Check dan zeker even deze drie fashionable apps!

Asap54asap

Wat de app ‘Shazam’ (een app die muziek herkent naar aanleiding van een kort fragment) betekent voor de muziekwereld, moet Asap54 zijn voor de modewereld. Je komt het wel eens tegen: je ziet iemand op straat met een mooi paar schoenen of een leuk jurkje, die perfect in jouw kleerkast zou passen. Maar je bent te verlegen om te vragen waar het vandaan komt.  Je maakt een foto van een kledingstuk dat je ziet op straat, op café, op het internet, … De app doet z’n werk en er verschijnt een verzameling van kledingstukken die lijken op jouw item. Het merk, de prijs en andere productinfo worden ook getoond. Er wordt niks gevonden? Binnen de 24 uur krijg je per mail informatie over vijf kledingstukken die op het gezochte item lijken.

Gratis te downloaden in de Apple Store.

 

Posepose

Je houdt van mode maar je hebt moeite om bepaalde kledingstukken te combineren? Of je wil gewoon inspiratie opdoen? Dan is de app Pose iets voor jou. Je kan bladeren tussen duizenden outfits van verschillende gebruikers, waaronder heel wat bekende gezichten & bloggers. Kortom: de beste streetstyle op je smartphone.

De app Pose geeft je bij het opstarten meteen het weerbericht mee, ideaal dus om ’s morgens je outfit samen te stellen! Je kan zoeken in verschillende categorieën: een avondje uit, een lunchdate, een outfit met een jasje of een paar laarzen, … De app stelt je enkele outfits voor. Gek van iemands stijl? Dan kan je de persoon in kwestie volgen. Het lijkt wel een mix van Instagram en Twitter, maar dan overgoten met een modesausje.

Gratis te downloaden voor iOs & Android.

Style.comstyle . com app beeld

De Style.com-app is een geweldige tool om het laatste modenieuws te raadplegen. Heerlijke verslagen van de verschillende shows tijdens fashion week (mét filmpjes!), fotoverslagen van modefeestjes en rodeloper events, een look of the day & ook een deeltje speciaal van de heren: dat is de app in een notendop. (Lindsay Huyghebaert)

Gratis te downloaden in de Apple Store.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s