ZAPPER: Grote Ster, Kleine Ster

In het gloednieuwe VTM-programma ‘Grote Ster, Kleine Ster’, sinds gisteravond wekelijks op de buis, maakt de kijker kennis met drie BV’s en hun nageslacht. Via zoon- of dochterlief probeert presentator Koen Wauters erachter te komen hoe de BV in kwestie thuis nu echt is. Het resultaat: onschuldige, soms schattige, maar ook weinig memorabele televisie.

gsks_s1_algemeen_02

Succesformules combineren, dat moeten de programmamakers van ‘Grote Ster, Kleine Ster’ in hun achterhoofd hebben gehouden tijdens brainstormen over dit format. Gooi drie schattige kinderen in de arena en laat ze zelf het privéleven van hun bekende moeder of vader uit de doeken doen. Zo wordt het wel heel gemakkelijk scoren…

De bekende slachtoffers met dienst waren gisteren Tia Hellebaut, die haar veel sympathiekere dochter Lotte had meegebracht (a.u.b. Tia, neem dat kind eens mee naar de frituur), Sven De Ridder met dochter Robin Rosy en Carl Huybrechts met Kiet, toch wel de ster van de avond.

In drie lang uitgesponnen spelrondes en een finale kwam de kijker te weten dat Sven De Ridder een hekel heeft aan kruimels in zijn bed, dat Tia zelden tot nooit frietjes serveert en dat Carl volgens zijn zoon het allerbeste is in bier drinken. Hij drinkt dat blijkbaar uit vaten die hij in de kelder bewaart. Bovendien is Carls grootste angst – volgens zijn zoon tenminste – dat het bier ooit op raakt, terwijl de sportverslaggever vooral bang is om een grote boodschap op een vliegtuigtoilet af te leveren. Leuk om te weten!

Grote Ster, Kleine Ster is ietwat langdradig en weinig memorabel, maar evenzeer onschadelijk, onschuldig en schattig. Brave televisie voor mensen met een pamper, jong en oud, vakkundig gepresenteerd door de grote kindervriend Koen Wauters.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s