Bakkers hebben altijd gelijk

Cupcake says no

Weg met het orakel van Delphi, Paul de inktvis of andere toekomstvoorspellers: in Schotland heeft een bakker het recept voor succes gevonden gevonden om in de toekomst te kijken en de afloop van het onafhankelijkheidsreferendum van morgen te voorspellen. Wie zijn wij, als bakkerskrant, om een bakker tegen te spreken. Graham Savage, eigenaar van bakkerij Cuckoo’s in Edinburgh, verkoopt al sinds maart drie soorten cupcakes: een met de Schotse vlag, een met de Britse Union Jack en een met een vraagteken.

TOPSHOTS-BRITAIN-SCOTLAND-INDEPENDENCE-VOTE

Hij hield nauwgezet het aantal verkochte gebakjes bij en komt tot de conclusie dat de Schotten morgen zullen opteren voor een verlengd verblijf binnen het Verenigd Koninkrijk.
“Het resultaat is duidelijk: 47,7 procent van de cupcakeliefhebbers opteert voor het Verenigd Koninkrijk, 43,5 procent kiest voor onafhankelijkheid, 9 procent is onbeslist”, zegt Savage, die verheugd is dat zijn tellingen gelijklopen met de nationale opniepeilingen. De bakkerij verkocht al duizenden ‘referendumcupcakes’. (belga/foto belga)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s