De magie van Tomorrowland in boekvorm

Hoe vat je tien jaar Tomorrowland madness, honderdduizenden uitzinnige fans, een fantastische sfeer, pure magie, beats en booze samen in één boek? Een vraag waarmee de organisatie even geworsteld heeft, maar het resultaat mag er zijn. ‘We Are Tomorrow’ is vandaag voorgesteld in Antwerpen, in aanwezigheid van deejays Dimitri Vegas & Like Mike.

“Het was niet evident om de geest van Tomorrowland te vatten in boekvorm. Een boek is tweedimensionaal, terwijl Tomorrowland wel drie, vier of vijf dimensies heeft”, vertelt de ghostwriter, die zich in het boek opwerpt als vriendelijke en anonieme gids. “Ik ga al tien jaar naar Tomorrowland, als bezoeker en als deejay. Ik weet dus zeer goed wat die ‘madness’ precies inhoudt.”

We Are Tomorrow is magische reis doorheen tien jaar Tomorrowland aan de hand van beelden, verhalen, verborgen codes, doe-pagina’s, Tomorrowland gadgets en exclusieve interviews met de topdj’s van het festival: Steve Aoki, Dave Clarke, David Guetta, Moby, Netsky,Martin Solveig, Yves V., Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, en vele anderen. Ook de topchefs die zorgen voor fantastisch eten op Tomorrowland geven in dit boek hun recept prijs: Wim Ballieu, Peppe Giacomazza, Manuel & Olivier Wouters… Kortom: de lezer mag een blik werpen in de wondere wereld van Tomorrowland.

Tomorrowland is na tien jaar een wereldwijd begrip geworden. Bekend tot in alle uithoeken van de wereld, verfijnd tot in alle uithoeken van het festival. Beleef met dit boek de opzwepende beats en beelden, de mythische sfeer, sprookjesachtige magie, de energieke mensen, het verhaal van People of Tomorrow, en de details die dit festival zo populair maken. “Elke pagina geeft een stukje Tomorrowland cadeau. Bij het boek zit trouwens ook officieel Tomorrowland briefpapier, een perkamenten oorkonde, een mandala, postkaarten en nog veel meer.” (SB/foto’s Philippe Wuyts)

We Are Tomorrow
ISBN 9789401418133
Hardcover
240 blz.
€ 39,99
Beschikbaar in de boekhandel en via de webshop van Tomorrowland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s